dinsdag 21 juli 2015

Tips van ons.....................Jagende katten

Jagende katten
Ook al komen we niet buiten, ons jachtinstinct blijft bestaan. We jagen op van alles. Uiteraard hebben we ook tips voor de beste jachttechnieken!Hoge aanval
Zoek een mooie hoge plek, bijvoorbeeld bovenin de krabpaal of op een kast. Wacht totdat het personeel langs loopt en richt je aanval op hun haar!                     

Lage aanval
Kruip onder een kast of de bank en val langskomende voeten aan. Het beste resultaat krijg je als je eerst heel stil onder de bank blijft zitten. Als het personeel dan met blote voeten op de bank zit kun je die wiebeltenen van onder de bank aanvallen.

Ongezien aanvallen
Gaat jouw personeel ’s nachts naar de wc? Wacht dan achter de deur tot hij/zij klaar is. Zodra ze de wc uitstappen, kun je hun benen goed aanvallen!

Multi-aanval
Dit kan als je met meerdere katten woont. Ga op een afstandje van elkaar zitten, het liefst op een favoriete looproute van het personeel (van de bank naar de keuken).
Als hij/zij voorbij komt haal je uit en maakt dat je wegkomt. Omdat het personeel nog bezig is met jouw aanval, kan de volgende ongestoord opnieuw aanvallen.

Lastige locaties
In huis heb je prima locaties om de echt moeilijke aanvallen te oefenen. Denk bijvoorbeeld aan de trap. Op de bovenste tree aanvallen geeft het beste resultaat.

Liefdevol aanvallen
Heb je zin in een buikkroelsessie, ga er dan voor liggen. Na een seconde of drie kun je die vingers niet meer weerstaan en kun je met alle vier je pootjes ongegeneerd aanvallen.

Tenen aanval

Als je op de slaapkamer mag komen, nestel je dan op het voeteneind. Als het personeel slaapt kun je hun tenen aanvallen. Pas op dat je niet van bed geschopt wordt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten