vrijdag 24 juli 2015

Tips van ons.......................Kotsende katten

Kotsende katten
Wij katten hebben verschillende manieren van kotsen, we geven een paar beschrijvingen van de door ons vaak gebruikte vorm van kotsen.


Waterval kotsen
Zoek een flink hoge plek zoals bovenop de kast of helemaal bovenin een hoge krabpaal en kots net over het randje naar beneden. Een extra mooi effect krijg je als je kots nogal vloeibaar is.

Matjes kotsen
Als je net als ons in een huis woont met alleen maar gladde vloeren is het leuk om op kleedjes en matjes te kotsen. Voel je aandrang zoek dan een matje (kokosmat is echt fantastisch!) of het kleedje van de hond en ledig je maaginhoud. Dit is vooral erg mooi als je vers vlees of vis hebt gehad.

Onzichtbare kots
Deze vorm is vooral goed op gladde vloeren en dan het liefst op meerdere plekken naast elkaar! Perfect is het als je enkel een beetje slijm gekotst hebt. Het personeel ziet dit niet en gaan dan al schaatsend door de gang.

Landmijnen
Dit werkt het beste met een beetje stevige kots. Deponeer het op een traptrede, in een schoen of op de drempel. Vooral erg leuk op plekken waar het personeel vaak op blote voeten loopt.

Luchtalarm!
Voordat je gaat kotsen loop je eerst luid mauwend door het huis (ohwowowwoo). Dit doe je het liefst ’s nachts als het personeel ligt te slapen. Duik als je de slaapkamerdeur hoort open gaan ergens in een hoekje en kots daar geluidloos.

Net niet kots….
Zit je personeel lekker op de bank naar een spannende film te kijken? Ga er dan naast zitten huffen, puffen en steunen. De echte acteur houdt zijn of haar bekje iets open en kwijlt een beetje. Zodra het personeel wil opstaan om je op de grond te zetten, stop je en ga je luid spinnend liggen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten