zondag 10 mei 2015

Tips van ons.................. Slapende katten


Slapen is toch wel een van onze favoriete bezigheden. Het slapen hebben we dan ook tot een ware kunst verheven!Vensterbank slapen
Heerlijk languit op de vensterbank in het zonnetje, eventuele planten duw je zachtjes weg. Niet te veel draaien want dan val je eraf!

Bankhangen
Maak jezelf zo lang mogelijk en ga languit op de bank. Als de bank tegen een muur staat is de achterleuning ook een prima plek. Vooral als er personeel op de bank zit.

Doosdutten
Dozen zijn prima om te dutten. Bijkomend voordeel, ze zien je niet zo snel en je kunt mensen die voorbij komen makkelijk laten schrikken.

Matjesmoe
Hier in huis hebben we deurmatjes, die liggen prima. Als je last hebt van overtollig haar kun je op deurmatjes prima rollebollen. Jij bent dan je haar kwijt en het matje ziet er een stuk vrolijker uit met al die plukjes haar!

Kussenpassie
Natuurlijk hebben we in onze kattenkamer kussentjes liggen maar de kussens van de bank liggen toch veel beter?! Ook het kussen van de hond ligt perfect.

Vloerdweiler
Heb je het warm? Ga dan lekker languit op de koude tegels in de gang of keuken liggen. Het liefst in het looppad zodat je ook nog wat aandacht krijgt.

Hangzakhangen
In de hangzak kun je op diverse manieren een dutje doen. Languit op je rug, met je pootjes omhoog of als grote kat op het kleinste kussen.

Shana in de hangzakGeen opmerkingen:

Een reactie posten